Beeg Pink 2022

Pinksteren in Grevenbicht, 4 dagen feest Beeg Pink

Beeg bedankt!

Op 5 juni 2022 stonden we op het podium in de fiëstent. Voor het eerst traden we op op Beeg Pink. De weergoden hebben ons gezegend met water uit de lucht. Het kwam met bakken uit de lucht, een regenbuitje. Maar dat mocht de pret niet drukken.
We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van The New Sensation. Wij in ieder geval van jullie! We willen ook graag de organisatie Beeg Pink bedanken voor ontvangst en de goede verzorging, Showtime Stage Support, DJ Poelzzini. Tot een volgende keer!

Volg ons op Facebook

Like onze pagina op Facebook!

Poster-Beeg-pink-2022

The New Sensation boeken voor je evenement?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we bespreken de mogelijkheden om er samen met The New Sensation een succesvol evenement van te maken.

Meer over Beeg Pink

Het maasdorp Grevenbicht laat weer flink van zich horen met de Pinksterdagen! Het dorp staat bekend om een druk verenigingsleven en rijke tradities. Hetgeen ieder jaar met Pinksteren tot een ware apotheose komen!

Het nieuwe evenement ‘Beeg Pink’ slaat de armen ineen met horecaondernemers in het dorp. En heeft kermisexploitanten bereid gevonden om een grandioze kermis op het Burgemeester Kotenplein neer te zetten.

Vrijdagavond

Het feestweekend begint al op vrijdagavond 3 juni bij café Aurora. Het café zal het Pinksterweekend spetterend openen met een optreden van de Janse Bagge Bend. De avond staat al direct garant voor een groot feest, want het is al even geleden dat ‘Bagge’ op Beegse grond stond! De afterparty zal onder muzikale leiding staan van DJ Stan the Man, die vast en zeker tot in de late uurtjes doorzakt! De echte fans moeten we helaas teleurstellen, want de avond is al compleet uitverkocht. Maar niet getreurd, want het is het hele weekend feest in Grevenbicht!

Op zaterdagavond 4 juni zal het feestpaviljoen (eveneens op het Burgemeester Kotenplein) haar deuren voor het eerst openen. Om de feestgangers te verwelkomen met de rock- en popklanken van coverband Anderkovver. Anderkovver is absoluut geen onbekende in de Limburgse tentfeesten-branche. En zal, net als de editie in 2019, Beeg op haar grondvesten doen schudden! Naast Anderkovver in het feestpaviljoen is bij café Aurora ook een DJ aan het mixen om ‘Sanny & Myron’s faute kermismitzengparty & kaffee-póestrekke’ tot een groot succes te maken!

Pinksterzondag

Pinksterzondag is het uiteraard bij de café’s Aurora en Oos Hoes goed toeven met heerlijke drankjes en diverse hapjes. In het feestpaviljoen start het programma weer rond de klok van 16:00, waar coverband The New Sensation en DJ Poelzzini de voetjes van de vloer zullen krijgen. Om 20:30 uur start bij café Aurora de volgende act: DJ Tonnie Vieniellie’s kermisfjès! Ook zal de hele dag BBQ- en streetfood verkrijgbaar zijn bij café de Knevel!

Pinkstermaandag

Op Pinkstermaandag start traditioneel de prachtige, plechtige Pinksterprocessie met vele tientallen groepen, verenigingen en deelnemers, na de Heilige Mis. Na afloop van deze mooie traditie hoeft u zich absoluut niet te vervelen want zowel als in het feestpaviljoen, als bij café’s Aurora én Oos Hoes is dan muziek! Bij café de Knevel zal ook weer lekker gebakken en gegrild worden, zodat niemand honger hoeft te lijden. In het feestpaviljoen wordt de aftrap gemaakt voor de ‘Kirmesplaetjes Top 100’ in afwisseling met ‘Die Himmlische Heinies’, waarover later meer! Bij Aurora speelt orkest Hurricane-Two en bij Oos Hoes is een verscheidenheid aan artiesten te vinden die de hele middag samen volspelen. Een greep uit het programma: À La Bonne Heure, Who’s next, Bloebent, Karel Verspaget en DJ John Compen! Absoluut geen reden om je te vervelen dus!

Om het plaatje helemaal compleet te maken zal bovenstaand programma zich afspelen op en rond een fenomenale kermis! Dus zowel voor jong als oud is er voldoende te beleven in de gezellige kern van Grevenbicht.

Zoals u kunt lezen pakt Grevenbicht flink uit om de Pinkstertraditie nieuw leven in te blazen én ervoor te zorgen dat tradities in leven gehouden kunnen worden. Overigens niet vervelend om te melden: het complete feestweekend (m.u.v. vrijdagavond) zijn vrij van entree! Treffen we elkaar in Grevenbicht tijdens Beeg Pink?

bron

X