Bingelpop 2023

met coverband The New Sensation

1e editie Bingelpop

Wat was dat een geweldig sfeertje hier bij de eerste editie van Bingelpop!
Met een avondvullend programma met Murphy’s Law, Fiorenza en Walter Ego hebben we Bingelpop samen tot een muzikaal succes mogen brengen.

We bedanken iedereen van de organisatie voor de goede verzorging. En natuurlijk onze crew, Richard (Showtime Stage Support) en Allard voor geluid en licht. Én jullie allemaal daar op de dansvloer!

Tot de volgende editie van Bingelpop!

Volg ons op Facebook

Like onze pagina op Facebook!

bingelpop-2023-tns-the-new-sensation-coverband-limburg

Foto’s

The New Sensation boeken voor je evenement?

Stuur ons vrijblijvend een bericht. En we bespreken de mogelijkheden om er samen met The New Sensation een succesvol evenement van te maken.

bingelpop-lineup-the-new-sensation-coverband-limburg

Meer over Bingelpop

Op 16 september 2023 ging het dak eraf tijdens de eerste editie van Bingelpop evenement boordevol geweldige bands en optredens.

Een line-up samengesteld die je versteld zal doen staan. Van legendarische acts tot opkomend talent, we hebben voor ieder wat wils. Bereid je voor op een muzikale reis vol energieke klanken en opzwepende melodieën. We hebben ervoor gezorgd dat de beste bands van dit moment het podium betreden, klaar om jouw hart te veroveren.

Maak je klaar om mee te zingen en te dansen op de beats van bekende artiesten die hun grootste hits ten gehore zullen brengen. Laat je meevoeren door de muziek van rocklegendes, geniet van de unieke klanken van alternatieve bands en laat je verrassen door de vernieuwende geluiden van opkomende acts. Bingelpop 2023 belooft een waar spektakel te worden!

En het draait niet alleen om de muziek. Op ons festivalterrein kun je genieten van een bruisende sfeer vol gezelligheid. Neem een kijkje bij de verschillende kraampjes en ontdek culinaire hoogstandjes en verrassende lekkernijen. Doe mee aan de verschillende activiteiten en ontspan in een ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers van alle leeftijden samenkomen. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 16 september 2023 voor een dag vol geweldige muziek en onvergetelijke momenten. Haal je dansschoenen uit de kast, zet je zorgen opzij en laat je onderdompelen in de magie van Bingelpop. Dit wordt een evenement dat je niet wilt missen!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Bingelpop 2023 door regelmatig onze website te bezoeken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste updates.

Mis het niet! Bingelpop 2023: het muziekevenement van het jaar!

bron

bingelpop-spandoek-the-new-sensation-coverband-limburg

Ander TNS nieuws

bingelpop-2023-tns-the-new-sensation-coverband-limburg
kermis-slenaken-tns-the-new-sensation-coverband
X