info & prijzen voor coverband bruiloft

wat je moet weten als je The New Sensation wilt boeken voor je bruiloft

Leuk dat jullie ons overwegen te boeken voor jullie bruiloft! Onze specialisaties zijn 80’s en 90’s en soul/funk en op z’n tijd een schlager en Nederlandse hits voor de nodige portie fun.

Globaal kun je ons boeken tussen de 1500 – 2500 euro, afhankelijk van de wensen.

Een rekenvoorbeeld

Hieronder vind je een kostenoverzicht wat het kost om Coverband Limburg te boeken voor je bruiloft:

De 7 bandleden met hun instrumenten

1 set van 1 uur: 700 euro
2 sets van 45 min – 1 uur: 875 euro
3 sets van 45 min – 1 uur: 1050 euro
Let op: dit is enkel de kosten voor de muzikanten, hieronder vind je de benodigde aanvullende kosten.

Reiskosten

De bandleden (7 stuks) reizen gratis binnen Zuid- en Midden Limburg. Daarbuiten geldt een reiskosten tarief van 0,20 euro per gereden km per persoon.

Geluid en verlichting huur

Er zijn 2 mogelijkheden: als je alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben dan kost professionele versterking (luidsprekerboxen naar de zaal toe) en verlichting (animerende verlichting) een aanzienlijk bedrag van de totaalprijs. Hiervoor zijn dan ook een geluidsman en lichtman benodigd. Hierbij moet je denken aan een meerprijs van 1000 tot 1500 euro. Indien je nog meer budget hebt, dan kun je er een mega show van laten maken. Als jullie dat graag willen, dan brengen we jullie graag in contact met het verhuurbedrijf om jullie wensen te bespreken.

Heb je dit budget niet en gaat het jullie puur om de band en de muziek, dan kun je kiezen voor een basisset geluid en licht. Dit houdt in: een kleinere geluidsset met een vermogen tot maximaal 50-100 personen en qua licht een aantal vaste led par lampen die een kleursfeer neerzetten. Hierbij moet je denken 500-600 euro (als meerprijs op de bandleden). 

DJ

Wat we altijd graag aanraden is om een DJ erbij te boeken, deze houdt het feest gaande en past zich precies aan op de band. Dus hij houdt de genres in de gaten; speelt niet direct dezelfde nummers als de band. Je zou bijvoorbeeld ervoor kunnen kiezen om de band 2 sets te laten spelen en de rest te laten opvullen door de DJ. Hij kan het feest ook mooi opbouwen. Het voordeel is als je een DJ boekt bij de band dat het niet zo duur is als een losse DJ, want hij kan op dezelfde geluidsinstallatie als de band draaien. Een DJ kost afhankelijk van hoeveel hij moet draaien en hoelang. Denk hierbij aan ongeveer 150 – 350 euro op de meerprijs van het totaal.

Rekenvoorbeeld:

  • Band speelt 2 sets
  • DJ begint en vult alles aan
  • Basisset geluid en licht
  • Locatie in Zuid-Limburg

Totaalprijs: circa 1725 euro 

Heb je vragen of wil je graag een prijs weten op basis van jullie wensen, dan laat het ons weten. Wij denken graag met jullie mee.

Volg ons op Facebook

Like onze pagina op Facebook.

X