Speciale evenementen met The New Sensation als combo band

Harmonie de Bazuin met TNS in het openluchttheater Brunssum

Classic meets Pop
Harmonie de Bazuin & The New Sensation

Ter ere van de Schuttersfeesten van Schutterij St. Gregorius de Grote, laat Harmonie de Bazuin & The New Sensation het publiek genieten van de beste popliedjes. After Party featuring DJ Garcon le Groove.

Volg ons op Facebook

Like onze pagina op Facebook!

Foto’s

Foto's: Pascal Moors, Nose for Photography (kleurbewerking op origineel: TNS)

The New Sensation boeken voor je evenement?

Stuur ons vrijblijvend een bericht. En we bespreken de mogelijkheden om er samen met The New Sensation een succesvol evenement van te maken.

Meer over het openluchttheater Brunssum

Het Openluchttheater Brunssum is een cultureel juweeltje gelegen in het hart van Brunssum, een schilderachtig stadje in Zuid-Limburg, Nederland. Dit openluchttheater, ook wel bekend als het “O.L.T.B.”, heeft een rijke geschiedenis en is een belangrijk cultureel centrum voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van buitenaf.

Het Openluchttheater Brunssum is een sfeervolle locatie die zich midden in de natuur bevindt, omgeven door weelderig groen en bomen. Het biedt plaats aan ongeveer 1500 toeschouwers op een sfeervolle tribune, die zich uitstrekt tegen de heuvels van het Schutterspark. Dit unieke ontwerp zorgt voor een intieme en gezellige sfeer, waarin het publiek kan genieten van verschillende culturele evenementen.

Het theater is vooral bekend om zijn gevarieerde programma, dat bestaat uit muziekoptredens, theaterstukken, dansvoorstellingen, cabaret, en tal van andere artistieke uitvoeringen. De zomermaanden zijn bijzonder levendig, want dan komt het theater tot leven met een uitgebreide reeks evenementen die worden gehouden onder de blote hemel. Deze voorstellingen variëren van klassieke concerten tot moderne popoptredens, van lokale harmonieën en fanfares, waardoor er voor elk wat wils is.

Het Openluchttheater Brunssum speelt ook een cruciale rol in het bevorderen van lokale talenten en het ondersteunen van de kunstgemeenschap in de regio. Veel opkomende artiesten krijgen hier de kans om hun talent te tonen aan een breed publiek, wat bijdraagt aan de culturele bloei van de stad en de omliggende gebieden.

Daarnaast is het theater een plek voor sociale interactie en gemeenschapsbinding. Het brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden samen, waarbij het publiek zich verbindt door gedeelde culturele ervaringen.

Kortom, het Openluchttheater Brunssum is veel meer dan alleen een amfitheater. Het is een cultureel icoon, een podium voor kunst en cultuur, en een plek waar de gemeenschap samenkomt om te genieten van de prachtige omgeving en de artistieke uitvoeringen. Het blijft een belangrijke trekpleister in de regio en een bron van trots voor de inwoners van Brunssum en ver daarbuiten.

Vorige evenementen

Ellen Schmitz
X