Kermis Slenaken 2023

met TNS en John Tana

Wat een feestje daar in Slenaken

Het was weer een geweldig feestje bij Kermis Slenaken! Het was volle bak en we hebben ervan genoten! Wij willen de organisatie Stichting Cultureel Slenaken hartelijk bedanken evenals Gasterij Berg & Dal, Showtime Stage Support, Tech 2 Care, Ritzen Event Support en John Tana voor het opwarmen van het publiek!

Volg ons op Facebook

Like onze pagina op Facebook!

Foto’s

The New Sensation boeken voor je evenement?

Stuur ons vrijblijvend een bericht. En we bespreken de mogelijkheden om er samen met The New Sensation een succesvol evenement van te maken.

Meer over Kermis Slenaken

Stichting Cultureel Slenaken organiseert sinds 2018 de zomerkermis en zo wordt een mooie traditie in ere gehouden. De opzet is in de loop der jaren wel wat veranderd, zo ook dit jaar! De kermismaandag is nog wat verder uitgebreid met in de avond, naast John Tana, de gezellige coverband The New Sensation.

Maar vooral op zondagmiddag is er dit jaar een andere insteek. Deze middag is vooral gericht op de kinderen uit het dorp en omstreken met een heus kidsevent. Met als bedoeling met name kinderen uit eigen dorp een extra moment te bieden om samen te komen, want door het wegvallen van de school een tiental jaren geleden zien we dat deze momenten (te) spaarzaam zijn!

Tussen 15.00u en 17.00u kunnen kinderen zich gratis laten schminken en is er voor ieder kind een ballonfiguur en glittertattoo. DJ It’s Jorday (bekend van diverse andere kinderevents) zorgt voor gezellige muziek, waar de kids lekker op kunnen dansen en zingen. Ook houden we een kinderkampioenschap Spijkerbroekhangen, iets wat ook al een jarenlange traditie in Slenaken kent! Verder natuurlijk de kermisattracties en springkussens die er de hele kermis zullen staan. Aan de papa’s en de mama’s is ook gedacht: F1 is op groot scherm te zien.

We hopen dan ook dat we deze middag veel enthousiaste kinderen uit eigen dorp, maar ook de omgeving mogen zien!

Verder natuurlijke en zeer uitgebreid kermisprogramma met voor ieder wat wils!

bron

Ander TNS nieuws

bingelpop-2023-tns-the-new-sensation-coverband-limburg
kermis-slenaken-tns-the-new-sensation-coverband
X