Soulparty Limburg

De ideale funky soulband voor soulparty’s

Ga je een soulparty organiseren?

Ben je als organisator of zaaleigenaar op zoek naar een funky soulband? Zoek dan niet verder. Funk en soul zit in ons bloed en we zorgen graag voor een swingende avond vol met nummers van Bruno Mars, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Kool and the gang en ga zo maar door.

Je hebt de mogelijkheid om ons te boeken voor 1, 2 of 3 sets al dan niet met een DJ die draait tijdens de pauzes, zodat het feest naadloos door gaat. We staan gegarandeerd voor een spetterende topavond met oldschool funky soul en de moderne muziek van vandaag. Zonder twijfel een van de beste bands van Limburg die garant staat voor de beste omlijsting van jouw party. Stilzitten is geen optie!

Een greep uit de nummers die we spelen:

De band speelt op een ruim scala aan locaties. De band heeft haar oorsprong in Zuid-Limburg, maar zijn ook bereid te reizen naar andere locaties. We verzorgen optredens op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s en festivals, wij zorgen altijd voor energie en vreugde in het publiek. Een breed repertoire (naast funk en soul spelen we ook 80’s, 90’s en zelfs schlagers), welke continue vernieuwd wordt, maakt het mogelijk om aan echt ieders wens te voldoen. Ben je benieuwd wat ons repertoire is? Of wil je misschien een specifiek verzoeknummertje? Ons is niets te gek.

Wil je meer informatie om je feest aan te kleden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

The New Sensation boeken voor je Soul party?

Stuur ons vrijblijvend een bericht en we bespreken de mogelijkheden om samen met The New Sensation een succesvolle soulparty te geven.

coverband limburg - Uptown funk music soul party TNS
coverband limburg - Funk Soul Party Flyer Poster TNS

Volg ons op Facebook

Like onze pagina op Facebook!

X